Social Media

Hei, ce anume cauti?

Expozitie

Expozitie de modelism Feroviar

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, împreună cu Clubul Feroviar Republica Ploiești au bucuria să prezinte, din nou, ploieștenilor și îndrăgostiților de modelism, o lume liliputană în care fiecare copil între 3 și 99 de ani se va simți Gulliver!

Expoziția de modelism feroviar “La Depou!” se deschide sâmbătă, 5 septembrie 2020, orele 10.00, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești, Sala Coloanelor și veți putea să o vizitați până la data de 20 septembrie.

Sunt vremuri deosebite, astfel că nu vă mai poftim în vagoane, locomotivele au venit să se odihnească. Anul acesta, pentru a respecta toate recomandările privind sănătatea, am decis ca expoziția să aibă o durată mai lungă și să amânăm prezentarea echipamentelor în mișcare. Sunt și ele obosite și vor să fie doar admirate !Modeliști din București, Constanța, Pitești și alte localități vă vor prezenta lucrările lor feroviare și adiacente căii ferate din plastic, hârtie, carton și alte piese… scările H0, TT, N, Z, S nu vor mai fi un mister.Sâmbătă, 5 septembrie, membrii Clubului Feroviar Republica Ploiești vă așteaptă la discuții “la distanță” de 2 metri și vă stau la dispoziție pentru eventuale întrebări și răspunsuri!Intrarea gratuită!Vă rugăm să nu atingeți vitrinele și să respectați toate indicațiile cu privire la protecția sanitară: 2 metri distanță fizică, purtați masca corect pe tot timpul vizitei.

📍 str. Sublocotenent Erou Calin Catalin, Nr. 1, Palatul Culturii


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Cultural

Cea de a 16-a ediţie a Nopţii Muzeelor, care va avea loc pe 14 noiembrie, se reinventează pe finalul anului 2020 prin noi activări...

Targ

Târgul reunește anul acesta cele mai reprezentative meșteșuguri arhaice din zona Prahovei și din ţară: olărit, țesut, cusut, sculptură și crestături în lemn, pictură...